سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1402/12/29 - 15:00

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی به مناسبت فرا رسیدن نوروز 1403

دکتر شعبان علیزاده رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن نوروز باستانی ۱۴۰۳ را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن نوروز ۱۴۰۳ را تبریک گفت.
متن پیام به این شرح است:
به نام خالق زیبایی
پیامبر(ص): «اذا رأیتم الرّبیع فاکثروا ذکْر النّشور»
فرارسیدن عید نوروز و تقارن آن با ماه‌های پرفضیلت رمضان را به دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی برای همه مردم سرزمینمان ایران اسلامی باشد. این دگرگـونی شگرف طبیعـت فرصتـی است برای اندیشیـدن انسـان به عظمت کبـریایی خالق هستی، نو شدن و تجدید حیات تا خویشتن خـویش را از نسیـان و غفلـت رهایـی بخشـیم.
از درگاه الهی صحـت، سلامـت، سعادت و موفقیت روزافزون یکایـک اعضـای خانـواده بـزرگ دانشکده علوم پیراپزشکی را مسئلت می نمایم.
دکتر شعبان علیزاده
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی