• تاریخ انتشار : 1402/09/25 - 07:00

پیام تبریک دکتر نیک منش؛ معاون پژوهشی دانشکده به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش

دکتر بهرام نیک منش؛ معاون پژوهشی دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فرا رسیدن هفته پژوهش را تبریک گفت.

دکتر بهرام نیک منش؛ معاون پژوهشی دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فراسیدن هفته پژوهش را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر بهرام نیک منش ؛ معاون پژوهشی دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فراسیدن هفته پژوهش را تبریک گفت.
متن این پیام به شرح زیر می باشد:
بسمه تعالی
امروزه تولید دانش و فناوری ازجمله مهم‌ترین شاخص‌های توسعه‌یافتگی در جوامع پیشرفته به شمار می‌رود همچنان که پژوهش در توسعه همه‌جانبه نقشی برجسته و انکارناپذیر دارد، بدون تردید می‌توان پژوهش را نیروی محرک توسعه در تمامی حوزه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دانست.
اینجانب فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری را به‌تمامی اساتید، دانشجویان، محققان و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران و تمامی مبتکران و نوآوران پیشگام در عرصه پژوهش تبریک عرض می‌نمایم، امیدواریم با توجه به توانمندی‌های شما فرهیختگان شاهد توفیقات بیشتر دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی باشیم.
معاون پژوهشی دانشکده علوم پیراپزشکی
  • گروه خبری : معاونت پژوهشی,ویژه دانشگاه