سه شنبه 27 شهریور 1403

• تاریخ انتشار : 1403/06/04 - 00:19

پیام تبریک دکتر قاسم رجبی معاون مالی واداری دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز کارمند

دکتر قاسم رجبی معاون مالی واداری دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز کارمند تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر قاسم رجبی معاون  مالی واداری دانشکده  در پیامی فرا رسیدن روز کارمند را تبریک گفت.متن پیام به شرح زیر است:

همکاران و یاوران گرانقدر دانشکده علوم پیراپزشکی
با سلام و احترام؛
معتقدم هیچ کوشش و تلاشی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در گیرندگان خدمت بدون همت و همراهی شما یاوران ارجمند موفق نیست و به ثمر نخواهد رسید.
بدون تردید تلاش، تعهد و تعلق سازمانی بی نظیر شما عزیزان در دانشکده علوم پیراپزشکی زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت همه جانبه دانشگاه و نظام سلامت خواهد بود.
اینجانب هفته دولت و روز کارمند که با نام و یاد شهیدان والامقام "رجایی" و "باهنر" مزین و به نام هفته دولت نام‌گذاری شده است را به تمامی کارکنان عزیز و همکاران گرانقدر دانشکده علوم پیراپزشکی که به عنوان مرجع علمی علوم تشخیصی، مراقبتی و فناوری اطلاعات سلامت در سطح ملی شناخته شده است، تبریک عرض می نمایم.
توفیق روزافزون، عاقبت به خیری و سلامتی شما را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.
دکتر قاسم رجبی واسوکلایی

معاون اداری مالی دانشکده علوم پیراپزشکی