سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1402/12/21 - 19:00

پیام تبریک دکتر علیزاده به مناسبت فرارسیدن حلول ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر علیزاده رئیس این دانشکده در پیامی فرارسیدن حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.
متن پیام به این شرح است:
سلام بر ماه خدا، ماه نزول رحمت و ضیافت بیکران الهی و ماه آگاهی
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ماه سجده عشق ، علاوه بر ایجاد فضایی معنوی و صمیمی در جامعه،  فرصتی برای دعا و نیایش و شب زنده داری و یاری جستن از درگاه احدیت است. رمضان ماه آمادگی و ساخته شدن، ماه میعاد با نیکی ها، ماه تجلیل از روح و روان و ماه صیقلی شدن قلبها است.
حلول ماه مبارک رمضان ، را ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه عزیز و پر برکت، تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان، سلامتی و موفقیت روزافزون برای خانواده بزرگ دانشکده علوم پیراپزشکی مسئلت دارم.
رئیس دانشکده پیراپزشکی