• تاریخ انتشار : 1402/02/10 - 14:28

پیام تبریک دکتر علیزاده به مناسبت فرا رسیدن روز استاد و معلم

دکتر علیزاده در پیامی فرا رسیدن روز استاد و معلم را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده در پیامی 12 اردیبهشت روز استاد را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
روز استاد و معلم، روز تعظیم علم و معرفت است که یادآور شکوه و عظمت زنان و مردان پاکباخته‌ای است که در طول تاریخ در عرصه‌ی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته اند. از این منظر کشور وامدار همه ی استادانی است که بحق چراغ هدایت بشریت را به تاسی از پیامبر اعظم (ص) روشن و فروزان نگاه داشته اند. در میان این اساتید، متفکر شهید، استاد مطهری جایگاه ویژه ای در دلهای ما ایرانیان دارد.
12 اردیبهشت، سالروز شهادت استاد مطهری، بهانه ای است تا شان و مقام معلمی را بهتر از هر زمان دیگری درک کنیم.
ضمن گرامیداشت سالروز شهادت آن بزرگوار، روز استاد را تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت همه اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه اساتید گرامی دانشکده علوم پیراپزشکی را از ایزد منان خواستارم و امیدوارم همواره در مسیر تعالی و پیشرفت، سلامت و ثابت قدم باشند.
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی
  • گروه خبری : حوزه ریاست,مناسبت ها