سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1403/01/25 - 12:55

پیام تبریک دکتر شعبان علیزاده به مناسبت فرا رسیدن روز منابع انسانی

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فرا رسیدن روز منابع انسانی را تبریک گفت.

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فرا رسیدن روزمنابع انسانی را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فراسیدن روزمنابع انسانی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
منابع انسانی، از پایین ترین تا بالاترین سطوح سازمانی و مسوولیتی، با هر رابطه استخدامی و بکارگیری، سرمایه اصلی هر مجموعه هستند که در نیل به اهداف سازمانی، نقشی بی همتا می توانند ایفا نمایند که در صورت استفاده صحیح از توانمندی این منابع، می توان ضعف ها و مشکلات سازمان را به صورت بارز، رفع نموده و قوت های درونی و فرصت های برونی را به بهترین شکل به خدمت گرفت .
اینجانب، ضمن سپاسگزاری از تلاش های خالصانه تمامی همکاران، روز منابع انسانی را به   کارکنان ارزشمند دانشکده علوم پیراپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی تهران، تبریک عرض نموده و امیدوارم با تدبیر، تلاش و نوآوری ایشان، شاهد پویایی و موفقیت روزافزون سرمایه های انسانی باشیم.
 دکتر شعبان علیزاده
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی