سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1402/12/12 - 06:44

پیام تبریک دکتر شعبان علیزاده به مناسبت فرا رسیدن روز ملی هوشبری

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فرا رسیدن روز ملی هوشبری را تبریک گفت.

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فرا رسیدن روز ملی هوشبری  را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فراسیدن روز مالی هوشبری را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
دوازدهم اسفند ماه به مناسبت انجام اولین بیهوشی به روش پزشکی نوین در ایران، روز ملی هوشبری نامیده می‌شود که نیاز انسان های دردمند را با بهره‌گیری از روش‌های پیشرفته تخصصی و فوق تخصصی تسکین درد به واسطه تلاشگران این عرصه برطرف نموده است.
اینجانب روز ملی هوشبری را خدمت جامعه متخصصین بیهوشی ، تکنسین ها و کارشناسان بیهوشی، همچنین دانشجویان این رشته  صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
بی شک زحمات و تلاش‌های شما خادمین مردم و عرصه سلامت استان، مرضی درگاه احدیت بوده و از خداوند متعال سلامتی و شادکامی و موفقیت روز افزون مسئلت دارم..
دکترشعبان علیزاده
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی