پنجشنبه 22 شهریور 1403

• تاریخ انتشار : 1403/05/31 - 22:54

پیام تبریک دکتر شعبان علیزاده به مناسبت زاد روز حکیم ابو علی سینا و روز پزشک

دکتر شعبان علیزاده در پیامی فرارسیدن روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی دکتر شعبان علیزاده؛ رئیس دانشکده در پیامی فرارسیدن روز پزشک را تبریک گفت.متن پیام به شرح زیر است:

با سلام و احترام؛پزشک، سزاوار تکریم و قدر است که بسی گرانقدر است
با افتخار ، ارزش علمی و انسانی اش را پاس می داریم.اینجانب ضمن قدردانی از زحمات تمام پزشکان دانشکده ها، بیمارستان ها، مراکز بهداشت، درمانگاه ها و کلینیک های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران و آرزوی صحت و سلامت و تداوم افتخار خدمت به کشور برای این عزیزان، فرا رسیدن یکم شهریور ماه، زادروز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابو علی سینا که به شایستگی روز پزشک نام گذاری شده است را حضورتان تبریک عرض نموده و برای شما اعتلای مقام و علو منزلت از خداوند منان مسئلت دارم.امیدوارم ستاره‌ی زندگی و اختر دانشتان، پیوسته ایام بر دل بیماران بتابد.

دکتر شعبان علیزاده

رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی