• تاریخ انتشار : 1402/12/12 - 07:46

پیام تبریک دکتر افضل شمسی به مناسبت فرا رسیدن روز ملی هوشبری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دکترافضل شمسی مدیر گروه هوشبری و فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فرا رسیدن روز ملی هوشبری را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
بدون‌شک یکی از مهمترین رویدادهای مهم تاریخ پزشکی استفاده از بیهوشی برای بیماران تحت عمل جراحی بوده است. نیاز روزافزون به اقدامات جراحی در درمان بیماری‌ها، نقش بسیار مهم متخصصان و کارشناسان بیهوشی را بیش از پیش مشخص می‌کند و جایگاه ویژه  تلاشگران این عرصه را روشن ‌تر می‌نماید.
سالروز ملی هوشبری را به همکاران و تلاشگران این عرصه همچنین دانشجویان این رشته در داشنکده علوم پیراپزشکی تبریک عرض می‌نمایم و برای آنان آزروی سلامتی و موفقیت دارم..
 دکترافضل شمسی
 مدیر گروه هوشبری و فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی دانشکده علوم پیراپزشکی