پنجشنبه 29 شهریور 1403

• تاریخ انتشار : 1403/06/26 - 11:43

پیام تبریک دکتر افضل شمسی به مناسبت روز اورژانس و فوریت های پزشکی

دکتر شمسی ؛ مدیر گروه فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی دانشکده علوم پیراپزشکی، در پیامی فرا رسیدن روز اورژانس و فوریت های پزشکی را تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر شمسی ؛ مدیر گروه فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فرا رسیدن 26 شهریورماه که به عنوان روزاورژانس و فوریت های پزشکی نامگذاری شده است را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

۲۶ شهریورماه سالروز تاسیس اورژانس پیش‌ بیمارستانی و روز فوریت های پزشکی، بیش از پیش یادآور رشادت ها و تلاش های شبانه روزی کارکنان خدوم اورژانس پیش بیمارستانی و فرصت مغتنمی است جهت تجلیل و قدردانی از زحمات خستگی ناپذیر شما مجاهدین و ناجیان زندگی.به راستی که خدمت به بیماران و نجات جان آنان فضیلتی است بس گرانبها که پروردگار متعال نصیب بندگان برگزیده خود می‌نماید و این سعادت را شما فرشتگان احیاگر اورژانس پیش‌ بیمارستانی به دست آورده‌اید.اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از خدمات ارزشمند و تلاش های شایسته تمامی مدافعان سلامت بویژه کادر محترم اورژانس پیش بیمارستانی، از درگاه خداوند متعال برای شما عزیزان توفیق و سلامتی روز افزون در راستای خدمت به مردم شریف کشور عزیزمان، خواستارم.

دکتر افضل شمسی

مدیرگروه فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی