پنجشنبه 29 شهریور 1403

دفاع از پایان نامه آقای حسین کاظمی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشکده علوم پیراپزشکی

حسین کاظمی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشکده علوم پیراپزشکی از پایان نامه خود دفاع کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، حسین کاظمی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشکده علوم پیراپزشکی از پایان نامه خود با موضوع “بررسی عملکرد وکتور لنتی ویروسی حاوی gRNA علیه ژن BCL11A در رده سلولی K562 بیان کننده اندونوکلئاز Cas9 با تمرکز بر ژن درمانی بتا تالاسمی" دفاع کرد.
در این پژوهش دکتر آزاده امیدخدا و دکتر احمدبیگی به عنوان اساتید راهنما و دکتر مهدی شمس آرا به عنوان استاد مشاوره، حضور داشتند.