• تاریخ انتشار : 1402/07/24 - 08:38

دکتر علیزاده: همه ی ما در کنار فعل آموزش، پژوهش، درمان، تشخیص و تمام کارهای سازمانی و مدیریتی، یک وظیفه سنگین فرهنگی متناسب با حوزه شغلی خود، بر عهده داریم.

جلسه شورای فرهنگی دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه شورای فرهنگی این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲ در سالن جلسات برگزار شد. ‎دکتر علیزاده در ابتدای سخنان خود از گرد هم آمدن همکاران از بخش‌های مختلف در این شورا تشکر کرد و افزود: امیدواریم با وجود شما شاهد رویدادهای بسیار ارزشمند دانشجویی، فرهنگی و همینطور ورزشی و سایر حوزه‌ها باشیم و در ادامه گفت: شورای فرهنگی یکی از مهمترین شوراهای تصمیم گیر در دانشگاه و دانشکده‌ها می‌باشد. ‎ایشان همچنین با اشاره به پررنگ شدن اهمیت فعالیت‌های فرهنگی از جمله طرح استاد همیار و شرایط فرهنگی جدید در جامعه بر لزوم افزایش تمرکز و جدیت در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و همچنین اتخاذ تصمیمات موثر و اقدامات مهم در این حوزه تاکید کرد.وی افزود: همه ی ما در کنار فعل آموزش، پژوهش، درمان و تشخیص، و تمام کار های سازمانی و مدیریتی، یک وظیفه سنگین فرهنگی متناسب با حوزه شغلی خود، بر عهده داریم. دکتر سید هادی موسوی ؛ معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده ضمن خیر مقدم به اعضا، گزارشی از برگزاری اولین کارگروه امور فرهنگی و روابط عمومی دانشکده ارائه داد و به موضوعاتی همچون؛ تدوین فرم ایده پردازی و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی تشکل های دانشجویی، ارائه منظم پیشنهادات تشکل ها به صورت ماهانه، پیگیری گزارش فعالیت های صورت گرفته و برگزاری جلسات کارگروه به صورت ادواری، اشاره کرد. محمد معین افشاری؛ مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده، برپیگیری امور فرهنگی در راستای برنامه چهار ساله دانشکده تاکید کرد و در توضیح بیشتر در خصوص فرم فعالیت های فرهنگی تشکل ها، گفت: با تکمیل این فرم جوانب مختلف فعالیت ها مورد بررسی قرار گرفته ‌و در نتیجه آن برنامه های فرهنگی منسجم تر برگزار خواهد شد. در ادامه اعضای حاضر در جلسه نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی