سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1403/02/30 - 08:32

دکتر علیزاده: فعالیت های جهادی دانشجویان حرکت خالصانه ای برای خداوند است

جلسه هم اندیشی قرارگاه های جهادی در دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه هم اندیشی قرارگاه های جهادی در این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، شنبه 29 اردیبهشت 1403 در سالن جلسات برگزار شد.
دکتر علیزاده در ابتدای جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن دهه کرامت، گفت: فعالیت های جهادی دانشجویان حرکت خالصانه ای برای خداوند است و سپس افزود: افراد با فعالیت های جهادی درک بالاتری نسبت به عموم جامعه دارند و بیشتر در فعالیت های انسان دوستانه شرکت می کنند.ایشان همچنین با ذکر اینکه اردوهای جهادی بین المللی شده و دانشجویان بین الملل در کنار دانشجویان ایرانی بعنوان وظیفه ی شرعی، دینی، علمی و حرفه ای این کار را انجام می دهند، گفت: می توان این فعالیت ها را به عنوان نوع آوری از دانشکده علوم پیراپزشکی مورد تشویق قرار داد که در آن دانشجویان علوم آزمایشگاهی و فوریت های پزشکی که از کشور های همسایه در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند همانند پزشکان بدون مرز، فعالیت هایشان نیز حدومرزی ندارد.

رئیس دانشکده در ادامه گفت: نوآوری های دانشکده در دوسال اخیر توانسته کمک شایانی به تنوع خدمات که صرفاً از معاینه و کارهای اولیه بودند را به حوزه ی پاراکلینیک سوق دهد. دکتر موسوی ضمن تشکر از اساتید، همکاران و دانشجویان، خواستار تداوم فعالیت های انسان دوستانه شدند.دانشجویان حاضر در جلسه ضمن ارائه گزارش فعالیت های جهادی، به بیان نقطه نظرات خود در این مورد پرداختند.

در ادامه جلسه با اهدای لوح یادبود از دانشجویان جهادی و تلاشگر در این حوزه تقدیر به عمل آمد.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی