سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1402/10/27 - 10:56

دکتر علیزاده: رشد و پیشرفت دانشکده منوط به رشد گروه های آموزشی است

جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه هیئت رئیسه این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، یکشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۲ در سالن جلسات برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر علیزاده ضمن تبریک حلول ماه رجب، گفت؛ با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما، انشاالله خداوند بهترین‌ ها را برای شما رقم بزند.
وی در ادامه با تاکید بر رعایت پوشش، اخلاق و رفتار حرفه‌ ای آن را هم راستا با نقش استاد همیار دانست و افزود: یکی از نقش‌ های استاد همیار، هموارسازی ترویج رعایت اخلاق، پوشش و رفتار حرفه‌ ای در محیط‌ های آموزشی و بالینی می‌ باشد.
وی همچنین با اشاره به برگزاری آزمون‌ های پایان نیم سال با حجم ۶۰۰۰ نفر آزمون بر لزوم برنامه‌ ریزی دقیق و پیگیری منظم در برگزاری هرچه بهتر، با استانداردهای بالاتر و همکاری تمامی واحدهای دانشکده در این امر مهم تاکید کرد.
رئیس دانشکده در ادامه گفت: رشد و پیشرفت دانشکده منوط به رشد گروه‌های آموزشی است، لذا شناخت دقیق رسالت خود، هدف گذاری کوتاه مدت و بلند مدت، پیگیری مصرانه مسیر پیشرفت و تعالی خود در سطح ملی و بین‌ المللی، صلاحیت‌ های حرفه‌ ای، تعداد دانشجویان، زمینه‌ های آموزشی و کاری توسط گروه‌ ها مطرح است.
دکتر قاسم رجبی؛ معاون اداری مالی دانشکده، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ های صورت گرفته در راستای صیانت از حقوق شهروندی در خصوص موضوعاتی همچون؛ شناخت فرایند ‌ های اصلی هر واحد در دانشکده و اقدامات لازم جهت اصلاح آنها، به روز رسانی سایت دانشکده، استفاده از میز خدمت، روند پیشرفت بازسازی ساختمان شماره ۲ دانشکده (دارالفنون)، اقدامات صورت گرفته در حوزه موارد ساختاری پدافند غیر عامل در دانشکده و برنامه‌ ریزی اردوی راهیان پیشرفت ویژه کارکنان و اساتید، نکاتی را بیان نمود. وی همچنین از تشکیل کمیته برنامه‌ ریزی و ارزیابی عملکرد در آینده نزدیک در دانشکده علوم پیراپزشکی خبر داد.
دکتر مرجان قاضی سعیدی ؛ معاون آموزشی دانشکده در خصوص برنامه‌ ریزی‌ های صورت گرفته جهت برگزاری جلسات مدون با گروه‌ های آموزشی، به روز رسانی سایت انگلیسی دانشکده، نحوه ارتقاء اساتید بر اساس آیین نامه ابلاغ شده از طرف معاونت آموزشی دانشگاه و ظرفیت‌ ها و توانایی‌ های موجود در دانشکده در حوزه شبیه سازی و فناوری اطلاعت سلامت، سخن گفت.
دکتر نسرین دشتی ؛ معاون بین الملل دانشکده، گزارشی از عملکرد این معاونت در خصوص دعوت از اساتید بین‌ المللی به عنوان سخنران، مدرس در کارگاه‌ ها و دوره‌ های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت و همچنین گزارشی از جلسه رابطین بین الملل در دانشگاه، ارائه داد.
دکتر بهرام نیک منش؛ معاون پژوهشی دانشکده نکاتی در خصوص برنامه‌ ریزی‌ های صورت گرفته در توسعه فعالیت‌ های پژوهشی و طرح‌ های فناورانه بیان کرد.
دکتر سید هادی موسوی ؛ معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده از شروع برنامه‌ ریزی اردوی راهیان پیشرفت دانشجویی و جشن آخر سال ۱۴۰۲ خبر داد.
دکتر افضل شمسی ؛ سرپرست مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه نیز نکاتی در خصوص استفاده حداکثری از ظرفیت های دانشگاه در برنامه ریزی اردوهای راهیان پیشرفت، مطرح نمود.