• تاریخ انتشار : 1402/09/29 - 07:36

جلسه نشست هم اندیشی باشگاه فناوری اطلاعات دانشکده علوم پیراپزشکی با شرکتی در این حوزه

نشست هم اندیشی باشگاه فناوری اطلاعات دانشکده علوم پیراپزشکی با شرکتی در این حوزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، نشست هم اندیشی باشگاه فناوری اطلاعات  دانشکده علوم پیراپزشکی با شرکتی در این حوزه با حضور دکتر سید محمد ایوب زاده ؛ سرپرست باشگاه فناوری اطلاعات  دانشکده علوم پیراپزشکی، نماینده شرکت و سایر اعضا، دوشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۲ در دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.
در این جلسه دو طرف به معرفی فعالیت ها و ارائه گزارشی از اقدامات و توانایی ها مربوطه پرداختند و سپس زمینه های همکاری مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادات و برنامه هایی برای همکاری نیز ارائه گردید. این جلسه گسترش فعالیت ها و انجام پروژه های بیشتر برای اعضای باشگاه فناوری اطلاعات دانشکده علوم پیراپزشکی را نوید بخشید.

• گروه خبری : مدیریت اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی