• تاریخ انتشار : 1402/10/28 - 06:18

برگزاری کارگاه اخلاق حرفه ای برمبنای آموزه های اسلامی در دانشکده علوم پیراپزشکی

کارگاه اخلاق حرفه ای برمبنای آموزه های اسلامی در دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده علوم پیراپزشکی به همت معاونت دانشجویی وفرهنگی دانشکده اقدام به برگزاری کارگاهی با تدریس حجت الاسلام حسن زنده دل معاون فرهنگی بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران نمود. این کارگاه که با حضور اساتید هیئت علمی و کارکنان دانشکده به صورت گفتگو و تعامل دوطرفه برگزار شد و اعضا حاضر در جلسه سوالات خود رو مطرح و تبادل نظر کردند. در این جلسه که با عنوان اجرای شاخص‌ های ارزیابی طرح صیانت از حقوق شهروندی برگزار شد در مورد مسائلی از قبیل رعایت اصول اخلاق الهی در حوزه حقوق شهروندی، آموزه‌ های اخلاقی صحیفه سجادیه، اهمیت توجه به دین در استدلالهای عقلی تدریس شد.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی,ویژه دانشگاه