یکشنبه 15 مهر 1403

• تاریخ انتشار : 1402/06/14 - 06:28

برگزاری نشست مشترک مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران و گروه آموزشی فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پیراپزشکی

نشست مشترک مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران و گروه آموزشی فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پیراپزشکی، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، نشست مشترک مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران و گروه آموزشی فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پیراپزشکی، یکشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ در محل سالن تربیت بدنی دانشگاه، برگزار شد.
طی این جلسه در زمینه شیوه‌ای برگزاری استاندارد مصاحبه آمادگی جسمانی داوطلبین کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ در رشته فوریت‌های پزشکی و زمان و مکان دقیق این مصاحبه مشورت و تبادل نظر صورت گرفت و مقرر شد پس از انجام هماهنگی‌های بیشتر جلسه آتی در دانشکده علوم پیراپزشکی با حضور مدیران واحدهای مربوطه جهت برنامه‌ریزی و جمع‌بندی برگزار شود.
همچنین در زمینه فعالیت‌های مشترک جهت توانمندسازی دانشجویان فوریت های پزشکی با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های واحد تربیت بدنی دانشگاه، اعضای حاضر به بحث و تبادل نظر پرداختند.
  • گروه خبری : هوشبری و فوریت های پیش بیمارستانی
Author: