• تاریخ انتشار : 1403/07/10 - 14:43

برگزاری مصاحبه رشته فوریت های پزشکی داوطلبین کاردانی و کارشناسی کنکور سراسری 1403در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مصاحبه رشته فوریت های پزشکی داوطلبین کاردانی و کارشناسی کنکور سراسری 1403در دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار شد.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی، مصاحبه داوطلبین کاردانی و کارشناسی کنکور سراسری 1403 رشته فوریت های پزشکی به همت معاونت آموزشی، معاونت اداری مالی و گروه آموزشی هوشبری و فوریت های پیش بیمارستانی دانشکده علوم پیراپزشکی، همکاری مدیریت تربیت بدنی و مدیریت مرکز آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مدت 3 روز 7 تا ٩مهر 1403 برگزار شد.
در این مصاحبه داوطلبان مطابق برنامه زمان بندی اعلام شده ابتدا با حضور در ساختمان آزمایشگاه جامع تحقیقات، مرحله اول مصاحبه خود را طی کردند و سپس برای انجام تست های آمادگی جسمانی به مجموعه ورزشی شهید چمران دانشگاه مراجعه نمودند.
 نماینده سازمان اورژانس کشور، نماینده مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده، دکترای روانشناسی، سرپرست گروه فوریت های پیش بیمارستانی، اعضا هیئت علمی این گروه آموزشی و پزشک معتمد دانشگاه؛ تیم علمی در فرایند این مصاحبه را تشکیل دادند.
این مصاحبه در 6 ایستگاه مطابق دستور العمل استاندارد مصاحبه های فوریت های پزشکی شامل ثبت نام و تایید هویت، قد و وزن، معاینات جسمی ، روان سنجی، صلاحیت عمومی و آمادگی جسمانی بود که بیش از 360 نفر جهت مصاحبه به دانشگاه علوم پزشکی تهران دعوت شده بودند و از ساعات ابتدایی روز ضمن رعایت شیوه نامه های بهداشتی با حضور در آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران ، روند مصاحبه خود را آغاز نمودند.
نتایج مصاحبه پس از بررسی های تخصصی توسط تیم علمی به سازمان سنجش و آموزش پزشکی کشور ارسال  شد.
  • گروه خبری : هوشبری و فوریت های پیش بیمارستانی
Author: