سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1403/03/09 - 14:58

برگزاری شورای فرهنگی دانشکده علوم پیراپزشکی 1403/03/09

جلسه شورای فرهنگی در سالن جلسات دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی جلسه شورای دانشجویی و فرهنگی دانشکده چهارشنبه ۹ خرداد با حضور دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر سید هادی موسوی معاون دانشجویی فرهنگی ، حجت الاسلام محمد حسین خان محمدیان رابط دفتر نهاد رهبری دانشکده ، دکتر شمسی سرپرست مدیریت امور فرهنگی اجتماعی و بقیه اعضا این شورا برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر شعبان علیزاده ضمن عرض تسلیت شهدای خدمت و رحلت امام خمینی (ره) وقیام ۱۵ خرداد از فعالان عرصه فرهنگی دانشکده از جمله تشکل‌ها و کانون‌های بسیج وانجمن‌های دانشجویی، که موجب پویا بودن شورای فرهنگی  می‌شود قدردانی کرد. ایشان در ادامه بر اهمیت مشارکت  فعال تمامی افراد از جمله اساتید، کارکنان ودانشجویان بر اشاعه دیدگاه فرهنگی  در جامعه علی الخصوص دانشگاه، افزودند نباید تمام کارها توسط یک تشکل یا معاونت انجام شود؛ وهمه افراد باید در این فعالیت‌ها مشارکت داشته باشند.

حجت الاسلام محمد حسین خان محمدیان رابط دفتر نهاد رهبری دانشکده  از همه اعضا حاضر خواست که فعالیت‌های خود را از حالت اسمی خارج کنند و بصورت عملکردی پیش ببرند. وی ضمن ضروری دانستن  تقویت انسجام و همدلی میان تشکل ها و نیروی انسانی درون سازمانی و ارتباطات موثر برون سازمانی تاکید کرد؛ و تلاش برای برگزاری جلسات شورای دانشجویی،فرهنگی بصورت مدون در راستای ارتقا سطح فرهنگ اسلامی و اجتماعی دانشگاه را خواستار شد.

در ادامه دکتر موسوی ضمن خوش آمد گویی به اعضا حاضر در جلسه، از تلاش‌های حجت الاسلام محمد حسین خان محمدیان  و دکتر افضل شمسی ؛ مدیرفرهنگی دانشگاه تشکر و قدردانی کرد و نکاتی بر لزوم  تشکیل  مداوم  شورای دانشجویی و فرهنگی دانشکده برای پیشبرد اهداف این معاونت بیان کرد.

در پایان جلسه حجت الاسلام محمد حسین خان محمدیان رابط محترم دفتر نهاد رهبری دانشکده، دکتر قاضی سعیدی معاون محترم آموزشی دانشکده، دکتر شمسی سرپرست مدیریت امور فرهنگی اجتماعی، دکتر چنگیزی  و نیز دیگراعضای شورای فرهنگی از جمله دبیر مرکز پژوهش‌های دانشجویی، مسئول بسیج دانشجویی،   دبیر کانون مهدویت و سایر اعضا به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی