• تاریخ انتشار : 1402/09/30 - 13:16

برگزاری دورهمی ویژه شب یلدا در دانشکده علوم پیراپزشکی

دورهمی ویژه شب یلدا در دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دورهمی ویژه شب یلدا در دانشکده علوم پیراپزشکی با حضور دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده، هیئت رئیسه و سایر اعضا، چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲ در سالن جلسات برگزار شد.
دکتر علیزاده ضمن تشکر از حضور همه اساتید و همکاران در کنار هم فرا رسیدن شب یلدا را تبریک گفت و افزود حضور شما در این همنشینی، مایه افتخار و خوشحالی بنده و همدلی بیشتر است و امیدوارم همواره در مسیر زندگی خود شاد و سلامت باشید.
دکتر سید هادی موسوی ؛ معاون دانشجویی فرهنگی نیز فرا رسیدن شب یلدا را تبریک گفت و آرزوی خوشحالی و سلامتی برای تک تک اعضای دانشکده در خانواده‌هایشان داشت.
در ادامه دکتر داداشی از اساتید دانشکده علوم پیراپزشکی، به حافظ خوانی و ارائه نکاتی از این شاعر بزرگ، پرداخت.
در پایان تمامی همکاران ضمن تبریک این روز به همدیگر، یلدا را فرصتی برای همدلی و همبستگی بیشتر دانستند.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی,ویژه دانشگاه