• تاریخ انتشار : 1402/11/01 - 15:10

برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی در تاریخ 1402/11/1

جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه هیئت رئیسه این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، یکشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۲ در سالن جلسات برگزار شد.
دکتر علیزاده در ابتدای سخنان خود از معاونت آموزشی، کارشناسان و همکاران سایر واحدها جهت همکاری در برگزاری آزمون‌ های پایان نیمسال قدردانی کرد. وی در ادامه بر برنامه‌ ریزی منسجم و حضور پررنگ گروه‌ های آموزشی در حوزه‌ های شبیه‌ سازی، اداره توسعه آموزش و هوش مصنوعی تاکید کرد. ایشان همچنین نکاتی در خصوص تامین تجهیزات، فرایند تعمیرات و بازسازی برخی از واحدهای دانشکده نکاتی را مطرح کرده و بر پیگیری بیشتر این امور تاکید نمود.
دکتر قاسم رجبی؛ معاون اداری مالی دانشکده، در خصوص حضور موثر کارکنان در ساعت کاری موضوعاتی مطرح کرد و همچنین از پیگیری مجوزهای لازم برای ایجاد تغییرات در فضای فیزیکی دانشکده خبر داد. وی در ادامه گزارشی در خصوص بازسازی ساختمان شماره ۲ دانشکده (دارالفنون) و شروع سکو بندی این ساختمان، ارائه داد. دکتر مرجان قاضی سعیدی؛ معاون آموزشی دانشکده در خصوص برنامه‌ ریزی‌ های صورت گرفته جهت برگزاری جلسات مدون اعضا هیئت رئیسه با گروه‌ های آموزشی سخن گفت و سپس توضیحاتی در مورد جشنواره مطهری و امتیازات آن برای اساتید و دانشجویان ارائه داد. دکتر نسرین دشتی؛ معاون بین الملل دانشکده، در خصوص برگزاری جلسه با رابطین بین الملل گروه‌های آموزشی دانشکده و همچنین برنامه‌هاییجهت به روز رسانی سایت انگلیسی مطالبی را بیان نمود. دکتر بهرام نیک منش؛ معاون پژوهشی دانشکده از برنامه‌ ریزی‌ های صورت گرفته جهت برگزاری کارگاه اخلاق حرفه‌ایدرهفته جاری در دانشکده علوم پیراپزشکی، خبر داد. دکتر سید هادی موسوی؛ معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده در خصوص انجام برنامه ریزی‌های لازم در جهت افزایش رعایت اصول اخلاق، رفتار و پوشش حرفه‌ایدر محیط آموزشی و در ایام امتحانات توسط دانشجویان، مطالبی را مطرح کرد.