سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1403/02/31 - 06:35

برگزاری جلسه هم اندیشی معاون اداری ومالی دانشکده با گروههای هوشبری و اتاق عمل یکشنبه 1403/02/30

جلسه هم اندیشی معاون اداری ومالی دانشکده با گروه های هوشبری و اتاق عمل یکشنبه 1403/02/30 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه بررسی نیازهای تجهیزات مرکز مهارت‌های بالینی دانشکده علوم پیراپزشکی با حضور معاون اداری و مالی دانشکده و مدیران محترم گروه اتاق عمل جناب اقای دکتر سعید واحدی و گروه هوشبری و فوریتهای پزشکی جناب اقای دکتر افضل شمسی و اعضای هیات علمی این گروه ها برگزار شد.

در این جلسه نیازهای تجهیزات گروه های آموزشی شناسایی شد و موارد اولویت بندی و برآورد هزینه شد.

دکتر رجبی معاون مالی واداری دانشکده از تامین این اقلام غیرمصرفی در اسرع وقت خبر داد.

• گروه خبری : اتاق عمل,هوشبری و فوریت های پیش بیمارستانی