چهارشنبه 25 مهر 1403

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 08:32

برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشکده علوم پیراپزشکی در تاریخ 18 مهر ۱۴۰۳

جلسه شورای فرهنگی دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه شورای فرهنگی دانشکده علوم پیراپزشکی با حضور دکتر سید هادی موسوی؛ معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده ، دکتر مرجان قاضی سعیدی ؛ معاون آموزشی دانشکده، و سایر اعضا، سه شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ در سالن جلسات برگزار شد.
درابتدای جلسه دکتر قاضی سعیدی دانشکده به بیان مطالبی درخصوص گسترش فعالیت های علمی و پژوهشی پرداخت و سپس در مورد برگزاری اردوهای علمی با هدف کسب اطلاعات، ویژه دانشجویان سخن گفت. دکتر موسوی درخصوص انسجام بیشتر تشکلات با یکدیگر صحبت کرد و افزود: تشکلات می‌توانند جلساتی داخلی برگزار نمایند و بایکدیگر همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر داشته باشند.
در ادامه نیز اعضای حاضر به بیان ایده های رویداد های فرهنگی و و تبادل نظر در این خصوص پرداختند.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی

تنظیمات پس زمینه