• تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 11:53

برگزاری جلسه شورای بین الملل دانشکده علوم پیراپزشکی دوشنبه 1403/03/7

جلسه شورای بین الملل دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه شورای بین الملل این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳ در سالن جلسات برگزار شد.

در این جلسه در خصوص آغاز برنامه ریزی های لازم جهت راه اندازی سایت بین الملل دانشکده علوم پیراپزشکی صحبت شد و مقرر گردید گروه های آموزشی اطلاعات خود را از طریق رابط بین الملل خود ارسال نمایند.

در ادامه دکتر نسرین دشتی ؛ معاون بین الملل دانشکده بر معرفی استاد مدعو و ارائه دوره های کوتاه مدت تخصصی توسط گروه های آموزشی تایید کرد.

ایشان در پایان با اشاره به ظرفیت دانشکده در گسترش فعالیت های آموزشی ارزشمند در دانشگاه سبطین، از گروه های آموزشی خواست تا برنامه های آموزشی و پژوهشی خود را جهت اجرا در این دانشگاه اعلام نمایند.

• گروه خبری :