چهارشنبه 31 مرداد 1403

• تاریخ انتشار : 1403/04/20 - 07:20

برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشکده علوم پیراپزشکی دوشنبه 1403/04/18

جلسه شورای آموزشی دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه شورای آموزشی این دانشکده با حضور دکتر مرجان قاضی سعیدی ؛ معاون آموزشی دانشکده و سایر اعضا، دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳ در سالن جلسات برگزار شد.
در این جلسه نامه مربوط برگزاری دوره های نظری و کارگاهی با مباحث مهارت های زندگی به صورت اختیاری برای دانشجویان و همچنین نامه مربوط به تهیه محتوای آموزشی مجازی ویژه دانشجویان و فراگیران سطح جامعه با موضوع قانون حمایت از حقوق معلولان در دانشگاه مجازی علوم پزشکی تهران، قرائت شد.
همچنین اعضای حاضر به نقد و بررسی مدرسه تابستانه مهارت های علوم آزمایشگاهی برگزار شده در سال گذشته پرداختند و سپس نظرات و پیشنهادات خود را در راستای برگزاری این دوره در سال جاری با ارائه مطالب علمی جامع آزمایشگاهی با استاندارد های بالاتر بیان نمودند.
در ادامه با ۴ پروپوزال مربوط به دانشجویان کارشناسی ارشد بین الملل رشته هوشبری، ۲ پروپوزال دکتری مدیریت اطلاعات سلامت و دفاع یک دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات سلامت موافقت گردید

• گروه خبری : معاونت آموزشی