• تاریخ انتشار : 1402/09/22 - 14:23

برگزاری جلسه ساعت فرهنگی دانشکده علوم پیراپزشکی در تاریخ 1402/09/22

جلسه ساعت فرهنگی دانشکده علوم پیراپزشکی با موضوع آشنایی با رشته رادیوتراپی، آینده تحصیلی و شغلی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه ساعت فرهنگی دانشکده علوم پیراپزشکی با موضوع آشنایی با رشته رادیوتراپی، آینده تحصیلی و شغلی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده، با حضور دکتر صادق دهقان؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی تکنولوژی رادیولوژی و رادیوتراپی، فاطمه فهیمی؛ کارشناس رادیوتراپی کارشناس ارشد فیزیک پزشکی و سایر اعضا، چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ در سالن جلسات برگزار شد. محمد معین افشاری؛ مدیر دانشجویی فرهنگی دانشکده، ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان در خصوص ماهیت برنامه ساعت فرهنگی و اهمیت امور اجتماعی فرهنگی و فوق برنامه‌ها در کنار مسائل آموزشی و پژوهشی دانشجویان، مطالبی را بیان نمود. وی در ادامه بر اهمیت اخلاق حرفه‌ایو تاثیر آن در موفقیت در مراحل مختلف تحصیلی و کاری دانشجویان تاکید کرد. در ادامه نیز دانشجویان حاضر در جلسه پس از سخنان دکتر دهقان در خصوص این رشته آموزشی به بیان نقطه نظرات و ایده‌ های خود در خصوص پیشرفت و ارتقای این رشته پرداختند.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی