سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1402/12/23 - 10:12

برگزاری آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی در سال۱۴۰۲ آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی در سال۱۴۰۲

آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی در سال۱۴۰۲، سه شنبه 22 اسفند برگزار شد.

• به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی در سال۱۴۰۲ با حضور دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ در سالن جلسه برگزار شد. دکتر علیزاده در ابتدای جلسه ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان برای همه خانواده دانشکده علوم پیراپزشکی آرزوی قبولی طاعات و عبادات کرد. وی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به سال جدید ضمن ارائه گزارشی مختصر از مهمترین دستاوردها و رویدادهای دانشکده در سال جاری از تمامی اعضای هیئت رئیسه برای تلاش‌های بی‌وقفه خواهران و برادرانه در دانشکده در طی یک سال و اثربخشی بسیار واضح در حیطه مدیریت خود تشکر و قدردانی کرد و برای آنان از خداوند منان سلامتی، بهروزی و موفقیت‌های روزافزون مسئلت داشت. ایشان از تمامی اساتید، همکاران و اعضای خانواده دانشکده علوم پیراپزشکی که در سال جاری کوشیدند تا این دانشکده یک به یک به اهداف و چشم انداز های خود برسد و افتخارآفرینی‌های بسیاری را رقم بزند، تشکر کرد. اعضای هیئت رئیسه نیز سالی که گذشت را سالی پر از روزهای خوب و توأم با دستاوردهای ارزشمند و موفقیت دانستند و از تمامی زحمات اساتید و کارکنان در تحقق این مهم قدردانی کردند.

در ادامه اعضای حاضربا ارائه گزارش عملکرد سال گذشته، به بررسی مهمترین برنامه‌ها و اهداف دانشکده در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، بین الملل، دانشجویی فرهنگی و اداری و مالی در سال آینده پرداختند.

• کد خبر : 262055