• تاریخ انتشار : 1402/11/10 - 08:44

ارتقا سیستم های دانشکده به همت واحد فناوری اطلاعات

تمامی سیستم های مرکز رایانه دانشکده علوم پیراپزشکی به همت واحد فناوری اطلاعات این دانشکده، ارتقا یافت.

تمامی سیستم های مرکز رایانه دانشکده علوم پیراپزشکی  به همت واحد فناوری اطلاعات این دانشکده، ارتقا یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، تمامی سیستم های مرکز رایانه این دانشکده در راستای برنامه های ارتقای زیر ساخت های دانشکده و انجام برنامه های چهار ساله به همت واحد فناوری اطلاعات این دانشکده، ارتقا یافت.
دکتر سید محمد ایوب زاده ؛ سرپرست واحد فناوری اطلاعات در مصاحبه با روابط عمومی این دانشکده، گفت: بررسی عامل محدود کننده در کامپیوترهای دانشکده توسط این واحد انجام شد.
هاردها به عنوان عامل اصلی کندی سیستم های دانشکده شناسایی شدند و به عنوان بخشی از برنامه ارتقا سیستم ها، تمامی هاردهای مرکز رایانه با حافظه های SSD جایگزین شدند که این تغییر باعث افزایش سرعت 5 برابری سیستم های مرکز کامپیوتر شد.
  • گروه خبری :