یکشنبه 15 مهر 1403

• تاریخ انتشار : 1402/06/05 - 07:03

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز داروساز

دکتر شعبان علیزاده، رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز داروساز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی دکتر شعبان علیزاده؛ رئیس دانشکده در پیامی فرارسیدن روز داروساز را تبریک گفت.متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
زکریای رازی؛ دانشمند شهیر ایرانی که اعتبار نامش همواره یادآور تلاش‌ها و تحقیقات خستگی‌ناپذیر است و همواره الهام بخش پژوهشگران و دانشمندان در سراسر جهان است و ما ایرانیان به واسطه‌ داشتن چنین اندیشمندانی در سرزمین مادریمان به خود می‌بالیم.
پنجم شهریور، فرصت مناسبی برای یاد‌آوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین‌ کننده جامعه داروسازان در چرخه نظام تأمین سلامت و بهداشت و درمان کشور است.
ضمن تبریک زادروز بزرگ مرد عرصه پزشکی و داروسازی، حکیم زکریای رازی، این روز فرخنده را به همه‌ی محققان و اندیشمندان حوزه سلامت، تبریک عرض می نمایم و استواری همیشگی اندیشه و گام‌هایتان را از محضر پروردگار توانا خواستارم.
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی
  • گروه خبری : حوزه ریاست,مناسبت ها,ویژه دانشگاه