یکشنبه 15 مهر 1403

• تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 16:56

برگزاری جلسه کمیته دانشجویی دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده علوم پیراپزشکی

جلسه کمیته دانشجویی دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه کمیته دانشجویی دفتر مطالعات و توسعه آموزش این دانشکده با حضور دکتر مرتضی نصیری ؛ مدیر دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده و دانشجویان این کیمته، شنبه 7 اردیبهشت 1403 در سالن جلسات برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر نصیری ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت های انجام شده کمیته دانشجویی دفتر مطالعات و توسعه آموزش، فعالیت های آتی این کمیته در سال تحصیلی جاری را ارائه کرد.

در ادامه نیز دانشجویان فعالیت های پیشنهادی خود برای ماه های آتی را مطرح نموده و به مشورت و تبادل نظر پرداختند. همچنین بر مشارکت فعال دانشجویان در جشنواره دانشجویی، ایده های نوآورانه، دوره دانا و درنا تأکید شد.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی
Author: