یکشنبه 15 مهر 1403

Enter your desired term to search
  • تاریخ انتشار : 1403/05/02 - 11:05

برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشکده علوم پیراپزشکی دوشنبه 1403/05/01

جلسه شورای آموزشی دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه شورای آموزشی این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳ در سالن جلسات برگزار شد.
در این جلسه گزارش جامعی از برگزاری امتحانات نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در دانشکده ارائه شد. همچنین نامهٔ مربوط به پذیرش دانشجویان مقطع کاردانی فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی قرائت گردید.
در ادامه در خصوص دستور العمل جستجو عناوین پایان نامه‌ها در راستای کمک به حفظ پیشینه پایان نامه‌های دانشجویان مطالبی مطرح شد، سپس مقرر گردید موضوعات انتخاب شده برای پایان نامه بعد از بررسی توسط دانشجو توسط استاد راهنما، سرپرست تحصیلات تکیملی با همکاری گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی با هدف جلوگیری از تکرار، مورد باز بینی قرار گیرد.
همچنین استفاده از روش‌های نوین در خصوص حضور غیاب دانشجویان، تصویب شد.
در ادامه با ۴ پروپوزال مربوط به دانشجویان کارشناسی ارشد بین الملل رشته هوشبری، ۱ پروپوزال دکتری مدیریت اطلاعات سلامت و دفاع یک دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات سلامت موافقت گردید.

• گروه خبری : معاونت آموزشی
Author: