• تاریخ انتشار : 1402/03/09 - 08:37

انتصاب دکتر مهدی زوار به عنوان سرپرست مرکز پژوهش علمی دانشجویان دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر مهدی زوار در حکمی به عنوان سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشکده علوم پیراپزشکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر بهادر مکی آبادی؛ سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، دکتر مهدی زوار؛ استادیار گروه علوم آزمایشگاهی دانشکده علوم پیراپزشکی را در حکمی به عنوان سرپرست مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشکده علوم پیراپزشکی منصوب کرد.

متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر مهدی زوار
استادیار محترم گروه علوم آزمایشگاهی دانشکده علوم پیراپزشکی
با سلام و احترام؛
 با توجه به سوابق درخشان شما در ارتباط با پژوهش های دانشجویی، بدینوسیله جنابعالی از اردیبهشت‌ ماه سال ۱۴۰۲ به مدت یک سال به عنوان سرپرست مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشکده علوم پیراپزشکی منصوب می‌شوید. امید است با همت و تلاش شما، شاهد ارتقای روزافزون این سرمایه های گرانقدر کشور عزیزمان باشیم.
دکتر بهادر مکی آبادی
سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویان