سه شنبه 12 تیر 1403
لوگو

دانشکده علوم پیراپزشکی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1401/11/23 - 07:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 521
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

بازدید نمایندگان بورد گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی وزارت بهداشت از دانشکده پیراپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی این بازدید با حضور دکتر شهرام صدقی، دکتر مریم شکفته، دکتر محمدرضا سلیمانی نمایندگان برد کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی، اعضای هیئت رئیسه و اعضای گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشکده، ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

در ابتدا دکتر علیزاده ضمن خیر مقدم به اعضای برد گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی به معرفی گروه کتابداری در دانشکده پیراپزشکی پرداخت و گفت: همواره دانشکده در تلاش بوده است که امکانات لازم را برای رسیدن به استانداردها در گروه های آموزشی فراهم کند.

رئیس دانشکده پیراپزشکی همچنین در ادامه اضافه کرد، گروه‌های مختلف دانشکده همواره در بحث تدریس واحد ها و تدوین پایان نامه ها با هم همکاری مطلوب داشته اند که کمبود نیروی انسانی خللی در ادامه راه وارد نکند و چالش ها به حداقل برسد و  قطعا دغدغه برد کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی هم پیشرفت این گروه به سمت استانداردها می باشد که ان شاءلله نظرات و پیشنهادات تخصصی شما عزیزان در بهبود شرایط آموزش و پژوهشی این گروه بسیار کمک خواهد کرد.

دکتر فاطمه شیخ شعاعی مدیر گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشکده پیراپزشکی سخنان خود را با ارائه گزارش جامعی از این گروه آغاز کرد. همکاری گروه در تدریس واحد های درسی گروه های مختلف دانشکده؛ آمار دانشجویان ایرانی و بین الملل، همکاری با کتابخانه دانشکده پزشکی در برگزاری کارگاه ‌های آموزشی جستجو در پایگاه های اطلاعاتی PubMed و ENDNOTE در بحث یافتن مجلات و مدیریت داده های پژوهشی، تدوین برنامه راهبردی گروه که به عنوان طرح EDC در سطح دانشگاه به انجام رسید، همکاری در طرح‌های جشنواره مطهری، برگزاری کارگاه ها و ژورنال کلاب های مستمر، همکاری با آموزش مداوم و بسیج جامعه پزشکی در برگزاری وبینار های متعدد و ارائه اولین طرح فناورانه دانشکده پیراپزشکی با همکاری گروه آموزشی رادیولوژی، برگزاری وبینار های بین‌المللی و برگزاری وبینار هایی با همکاری نهاد کتابخانه های عمومی از جمله موارد ذکر شده توسط دکتر شیخ شعاعی در توضیح فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته در گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشکده پیراپزشکی بود.

دکتر شکفته ضمن تشکر از رئیس و هیئت رئیسه دانشکده پیراپزشکی بابت حمایت های صورت گرفته از گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی گفت: این رشته در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بورد بسیار حائز اهمیت است و ما براین باوریم که این گروه ظرفیت انجام همکاری ها و فعالیت های حتی بیش از این در سطح ملی و بین المللی دارد.

دکتر سلیمانی نیز ضمن ارائه توضیحی از اهمیت گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: واقعاً نیاز به توجه بیشتر دانشگاه به این گروه در خصوص کمبود فضای فیزیکی و نیروی انسانی به ویژه که این دانشگاه پرچمدار دانشگاه‌های علوم پزشکی نه تنها درایران بلکه در خاورمیانه است، مشهود است و این دانشکده قطعا ظرفیت بالایی در همکاری‌های بین الملل دارد در نتیجه لزوم تجمیع پتانسیل دانشکده به عنوان یک کل و اهتمام ورزیدن بر شروع مقطع کارشناسی این رشته در این دانشکده بیش از پیش مطرح است.

رئیس دانشکده در تایید صحبت های هیئت بازدید، گفت: حقیقتا دانشگاه علوم پزشکی تهران نقش ملی در جامعه دارد

وی در ادامه ضمن اشاره به کمبود فضای فیزیکی دانشکده، گفت: در سال گذشته اقدامات خوبی درخصوص ساختمان جدید دانشکده پیراپزشکی که در حال تعمیر است، انجام شده و در سال آینده به عنوان یک آزمایشگاه جامع افتتاح خواهد شد.

 ایشان همچنین در مورد موضوع مقطع کارشناسی رشته کتابداری واطلاع رسانی پزشکی، گفت: ان شا الله با ارتقاء استانداردهای گروه و دانشکده این امکان فراهم خواهد بود چرا که با نگاه حرفه‌ای که در اعضای محترم برد و گروه کتابداری وجود دارد و همچنین با در نظر گرفتن ظرفیت همکاری این گروه در بحث تدریس در تمامی گروه های آموزشی دیگر، ارائه مقطع کارشناسی این رشته در دانشگاه علوم پزشکی تهران، ارزش افزوده بسیار خوبی به خصوص برای بیمارستان‌های ما خواهد داشت.

دکتر ناهید عین اللهی معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی، سخنان خود را با این جمله آغاز کرد: افراد مهم ترین رکن و اساس در هر گروه هستند و علاقه و عشقی که افراد در کار خود دارند باعث رشد آن گروه خواهد شد

وی در ادامه گفت: گروه کتابداری در سال‌های اخیر در سطح دانشگاه اعلام آمادگی جهت همکاری در تدریس دروس مرتبط کرده است که این باعث اتفاق های مهمی همچون ضبط مجموعه محتوا های مجازی بسیار باکیفیت از تدریس این دروس با حمایت دانشکده پیراپزشکی و دانشکده مجازی شده است. ایشان در پایان از تلاش‌های همکاران گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی تشکر و قدردانی کرد.

دکتر لیلا شاهمرادی معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی ضمن خیر مقدم به اساتید هیئت بورد، از همکاری این گروه در طرح ارتباط با صنعت که به عنوان طرح فناورانه  به دانشگاه ارائه شده و همچنین کتابداری بالینی که در قالب یک طرح ارتباط با صنعت در وزارت بهداشت تعریف شده و مورد حمایت قرار گرفته است، خبر داد.

دکتر نسرین دشتی معاون بین الملل دانشکده پیراپزشکی با اشاره به توانمندی های گروه کتابداری از پویایی و تلاش‌های این گروه در حوزه بین الملل خبر داد از جمله برگزاری چند وبینار بین المللی که بسیار موفقیت آمیز بوده است و به علاوه همکاری بسیار خوبی که در برگزاری مدرسه های تابستانه و زمستانه ویژه دانشجویان بین الملل داشتند.

اعضای هیئت بورد همچنین از محل گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی در دانشکده، کتابخانه دانشکده، کلاس های آموزشی و اتاق دانشجویان مقطع دکتری تخصصی، بازدید کردند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت آموزشی
  • کد خبر : 226091

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *