متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/11/30 - 14:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 156
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری اولین کارگاه معرفی و هدایت ایده های کارآفرینی و نواوری برای شرکت در رویداد ملی کار افرینی، فناوری سالمندی و توانبخشی بیماری های مزمن در دانشکده علوم پیراپزشکی

اولین کارگاه معرفی و هدایت ایده های کارآفرینی و نواوری برای شرکت در رویداد ملی کار افرینی، فناوری سالمندی و توانبخشی بیماری های مزمن در دانشکده علوم پیراپزشکی، برگزار شد.

برگزاری اولین کارگاه  "معرفی و هدایت ایده های کارآفرینی و نواوری برای شرکت در رویداد ملی کار آفرینی، فناوری سالمندی و توانبخشی بیماری های مزمن" در دانشکده علوم پیراپزشکی

اولین جلسه کارگاه بررسی چالش های سالمندی و توانبخشی بیماری های مزمن در راستای رویداد کارآفرینی سال آینده با همین عنوان، در دانشکده علوم پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، اولین کارگاه  "معرفی و هدایت ایده های کارآفرینی و نواوری برای شرکت در رویداد ملی کار افرینی، فناوری سالمندی و توانبخشی بیماری های مزمن" در دانشکده علوم پیراپزشکی با حضور دکتر آرزو راستی، معاون مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر مژگان ظریف رفتار، مشاور مرکز رشد فناوی سلامت دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر حسین کلانتری، آناتومیست و محقق علوم سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر پرهام، مدیرعامل شتابدهنده پل وینو، دکتر هلمی زاده، مدیریت استارت آپ استودیو بهسازان بانک ملت و جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده علوم پیراپزشکی، دو‌شنبه 30 بهمن 1402 در سالن جلسات برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر راستی در خصوص رویداد، محورهای آن و دانشگاهها، دانشکدهها و سازمانهای همکار جهت حمایت های معنوی و مالی صاحبان ایده، تلاشهایی که جهت برگزاری این رویداد صورت گرفته و اهمیت حضور اساتید و دانشجویان جهت حضور هر چه موثرتر در رویداد صحبت کرد.

در ادامه دکتر ظریفرفتار در خصوص برنامه کارگاههای پیش از رویداد که با هدف کمک به اساتید و دانشجویان دانشکدههای (پیراپزشکی، توانبخشی، پرستاری و مامایی، تغذیه و رژیم درمانی و پزشکی) جهت شناسایی هر چه بهتر حوزه سالمندی توانبخشی بیماریهای مزمن، چالشهای پیش رو و طرح ایدههای کارآفرینی با توجه به نیاز جامعه مخاطب، طراحی شده صحبت کرد و سپس با روش های مختلف ایده یابی مانند بارش افکار به بررسی ایده های مطرح شده توسط اساتید و دانشجویان در زمینه حوزه سالمندی و توانبخشی بیماریهای مزمن پرداخته شد که خروجی این جلسه 21 ایده بود.

در ادامه خانم دکتر ظریفرفتار مسائل راهبردی حوزه خدمات سلامت، راهکارهای استار تآپی برای مسائل راهبردی مطرح شده و استارت آپ های حوزه سلامت دیجیتال را معرفی کرد و فایل مورد نظر را جهت شناسایی هر چه بهتر ایدههای کارآفرینی توسط اساتید و دانشجویان در جلسه بعد بارگذاری کرد.

دکتر کلانتری در این جلسه توضیحاتی در خصوص اینکه ایده به صرف اینکه به ثبت اختراع منتج شود کافی نیست و باید به کسب و کار منتج شود سخن گفت.

در ادامه مقرر شد اعضای حاضر در جلسه بر ایده های مطرح شده و استارت آپ‌هایی که تاکنون در این حوزه فعالیت کردند تمرکز کرده و در جلسه بعد دکتر کلانتری و دکتر ظریفرفتار با استفاده از تکنیک اسکمپر، ایده های پیشنهادی را با کمک اساتید و دانشجویان ویرایش نمایند و علاوه براین ایده هایی که قابلیت یکی شدن در یک حوزه را دارند مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

در این جلسه، دکتر راستی؛ مسئول مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده پرستاری مامایی به معرفی سیاست گزاری های انجام شده برای حمایت از ایده ها تا مرحله تجاری سازی و ایجاد هسته های فناوری در سطح دانشکده ها پرداخت.

سپس دکتر کلانتری روند برگزاری کارگاه های آموزشی و آماده سازی ایده ها را برای ثبت تا پایان اسفند ماه تشریح کرد.

در ادامه اساتید و دانشجویان به طرح ایده های خود در زمینه حل چالش های حوزه سالمندان پرداختند.

  • گروه خبری : معاونت پژوهشی,وبینار
  • کد خبر : 259623
مرضیه خضری
تهیه کننده:

مرضیه خضری

تصاویر

تنظیمات پس زمینه