• تاریخ انتشار : 1403/01/29 - 09:03

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرا رسیدن روز علوم آزمایشگاهی

دکتر حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی فرا رسیدن روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دکترحسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی فراسیدن روزعلوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
آنچه که هستی را شکوه و زیبایی می بخشد ، جلوه وجود انسانهایی است که برای جامعه گویی باران هستند بر زمین تشنه، همانها که خدمت به بیماران و کاستن دردهای آنان را بهانه زیستن می دانند، زیستن برای آن چه که تنها خدا بهای آن را می داند. ساختار شبکه سلامت کشور بعنوان بستر هدایت و تشخیص در فرآیند ارتقا سطح سلامتی و نقش مهم آن درتشخیص بیماری های مختلف جامعه اهمیت فراوانی دارد. سی ام فروردین ماه، سال روز بزرگداشت حکیم جرجانی بنیانگذار علوم آزمایشگاهی و روز علوم آزمایشگاهی را به متخصصین حوزه های مختلف علوم آزمایشگاهی، اساتید، کارکنان، دانشجویان، پژوهشگران حوزه آزمایشگاه و تلاشگران گمنام جبهه سلامت کشور که با تشخیص دقیق و سریع به عنوان حلقه مهم ارتباطی بین اعضا تیم بهداشت و درمان در تامین سلامت جامعه نقش بسیار مهمی ایفاء می نمایید تبریک و تهنیت عرض مینمایم.امید است با اتکال به خداوند متعال همواره در جهت نیل به هدف نهایی این مجموعه که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است، بیش از پیش موفق و پیروز باشید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
فروردین1403