سه شنبه 27 شهریور 1403

• تاریخ انتشار : 1403/06/11 - 06:57

دفاع از پایان نامه خانم عاطفه شادکامیان دانشجوی مقطع ارشد رشته هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشکده علوم پیراپزشکی

عاطفه شادکامیان دانشجوی مقطع ارشد رشته هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشکده علوم پیراپزشکی از پایان نامه خود دفاع کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، عاطفه شادکامیان دانشجوی مقطع ارشد رشته هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشکده علوم پیراپزشکی از پایان نامه خود با موضوع “بررسی وجودی و ارائه یک روش بهینه در شناسایی اتوآنتی بادی ضد نوتروفیل و اتوآنتی بادی ضد پلاکت در بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید." دفاع کرد.

در این پژوهش دکتر شعبان علیزاده و دکتر مهدی زوار به عنوان اساتید راهنما حضور داشتند.
  • گروه خبری : هماتولوژی آزمایشگاهی و بانک خون
زهرا شهماری