چهارشنبه 25 مهر 1403

• تاریخ انتشار : 1403/07/18 - 10:18

برگزاری دومین جلسه هیئت رئیسه دانشکده با نمایندگان دانشجویی

دومین جلسه هیئت رئیسه دانشکده با نمایندگان دانشجویی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگا علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دومین جلسه هیئت رئیسه دانشکده با نمایندگان دانشجویی با حضور دکتر شعبان علیزاده؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ در سالن جلسات برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر علیزاده ضمن تشکر از حضور تمام نمایندگان دانشجویان بر تعامل بیشتر و سازنده اساتید و دانشجویان در راستای پیشرفت و ارتقای آموزشی، پژوهشی و مهارت‌های بالینی تاکید کرد.

همچنین با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته در خصوص محدودیت فضای فیزیکی در دانشکده از پیشرفت ۹۰ درصدی روند بهسازی کلاس‌ ها و واحدهای مختلف دانشکده خبر داد. سپس دکتر مرجان قاضی سعیدی؛ معاون آموزشی دانشکده با تاکید بر همفکری و تعامل بین اساتید و دانشجویان همچنین داشتن تعامل بین دانشجویان مقاطع مختلف، این مهم را در روند حل دغدغه‌ ها و مسائل، بسیار حائز اهمیت دانستند.

دکتر سید هادی موسوی؛ معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده نیز افزودند: داشتن تعامل بین دانشجویان مقاطع مختلف و همکاری بیشتر با تشکل‌ ها و فرایندهای دانشجویی بسیار ارزشمند و در روند حل مسائل بسیار اثربخش است.

در پایان دانشجویان در خصوص پاره ایی موضوعات انتقادات و پیشنهادات خود را بیان کردند.