• تاریخ انتشار : 1403/04/04 - 11:50

برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی یکشنبه 1403/04/03

جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی با حضور دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، یکشنبه ۳ تیر ۱۴۰۳ در سالن جلسه برگزار شد.
دکتر علیزاده در ابتدای جلسه ضمن تبریک اعیاد و گرامی داشت سادات گفت: برای این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت های روز افزون دارم.
ایشان در ادامه بر مصرف بهینه انرژی تاکید کرده و از واحدهای مختلف خواست تا از مصرف اقلام برقی غیر ضروری خودداری نمایند. وی با اشاره به گزارش دانشگاه از دانشکده علوم پیراپزشکی آن را امید بخش و حاصل زحمات تمامی همکاران دانست.
همچنین در خصوص نتایج اعتبار بخشی گروه فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی اظهار خرسندی نمود و سپس از همکاری اساتید و کارکنان در استانداردسازی شرایط و وضعیت گروه‌های آموزشی تشکر کرد.
دکتر مرجان قاضی سعیدی ؛ معاون آموزشی دانشکده ضمن تبریک اعیاد از تمامی اساتید بابت ارسال استاندارد سوالات، پرسنل آموزشی و سایر همکاران در برگزاری منظم امتحانات، قدردانی کرد.معاون آموزشی دانشکده گزارشی از جلسات هم‌اندیشی با گروه‌های آموزشی ارائه داد و افزود این جلسات بسیار مفید بوده و باعث ارتباط بیشتر گروه‌ها با واحد آموزش دانشکده می‌شود.ایشان در ادامه در خصوص آموزش هوش مصنوعی ویژه اساتید در گروه‌های آموزشی و محصول محور شدن پایان‌نامه‌ها در گروه‌ها به گفتگو و تبادل نظر با اعضای حاضر پرداخت.
دکتر نسرین دشتی ؛ معاون بین الملل دانشکده، در مورد دستاوردهای بین الملل و آیین نامه های آموزشی دانشجویان بین الملل سخن گفت و سپس مقرر شد در خصوص رعایت ضوابط و مقررات آموزشی دانشجویان بین الملل اقدامات موثری صورت گیرد.
دکتر قاسم رجبی واسوکلائی ؛ معاون اداری مالی دانشکده در گزارشی در خصوص جلسه کمیته منابع انسانی، ساختار گروه ها و کارشناسان دانشکده و همچنین تجهیزات آموزشی و پزشکی دانشکده ارائه داد.
دکتر بهرام نیک منش ؛ معاون پژوهشی دانشکده، در خصوص فرایند تصویب طرحهای تحقیقاتی، روند استاندارد سازی طرحها و کمیته مرور سیستماتیک مطالبی را بیان نمود.
دکتر سید هادی موسوی ؛ معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده، در خصوص فرایند های دانشجویی و فرهنگی و اعیاد اخیر سخن گفت و سپس از برنامه ریزی های صورت گرفته جهت برگزاری مراسم بزرگداشت عید غدیر خم خبر داد.
دکتر افضل شمسی ؛ سرپرست مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه، در خصوص استانداردهای آموزشی گروه فوریتهای پزشکی و مناسبتهای فرهنگی بیاناتی را مطرح نمود.