• تاریخ انتشار : 1403/02/30 - 14:18

برگزاری جلسه هم اندیشی معاونت آموزش دانشکده با گروه آموزشی مدیریت و فناوری اطلاعات وانفورماتیک پزشکی

جلسه هم اندیشی معاون آموزشی دانشکده با گروه مدیریت و فناوری اطلاعات و انفورماتیک پزشکی دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه هم اندیشی معاون آموزشی دانشکده دکتر مرجان قاضی سعیدی با گروه آموزشی مدیریت و فناوری اطلاعات  و انفورماتیک پزشکی با حضور دکتر رضا صفدری مدیرگروه  و سایر اعضا، شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در گروه برگزار شد.
در ابتدا دکتر رضا صفدری مدیر گروه آموزشی در مورد برنامه های  عملیاتی گروه  توضیحاتی ارائه داد و همچنین  دکتر قاضی سعیدی معاون آموزشی دانشکده در جهت بهبود و اجرای هرچه بهتر برنامه های آموزشی گروه نکاتی بیان کرد.
در ادامه  اعضای گروه در رابطه با گزارش‌های فعالیت های گروه، پایان نامه، جذب نیرو، امور بین الملل، سایت گروه، اولویت‌های پژوهشی و امور آموزشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
  • گروه خبری :