• تاریخ انتشار : 1402/06/14 - 06:31

برگزاری جلسه 12 شهریور هیئت رئیسه دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه هیئت رئیسه این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده ؛ رئیس دانشکده و سایر اعضا، یکشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ در سالن جلسات برگزار شد.
دکتر علیزاده در ابتدای این جلسه ضمن اشاره به پیشرفت بازسازی ساختمان شماره ۲ دانشکده از همت و پیگیری‌های همکاران در این امر قدردانی کرد.
 همچنین در توضیح روند بازسازی ساختمان شماره ۳ دانشکده گفت: فرایند بازسازی ساختمان شماره ۳ نیز در حال انجام است که برای آغاز سال تحصیلی جدید فضاهای فیزیکی دانشکده با ظاهری آراسته‌تر آماده خواهد بود.
وی در ادامه بر پیگیری و برنامه‌ریزی در تعیین فضاهای استقرار استاندارد و مناسب برای اساتید در طبقات و گروه‌های مختلف آموزشی دانشکده، تاکید کرد.
دکتر مرجان قاضی سعیدی ؛ معاون آموزشی دانشکده ضمن اشاره به کمبود کلاس‌های آموزشی در سال تحصیلی جدید از مذاکرات صورت گرفته جهت همکاری با دانشکده فناوری نوین و پژوهشکده دندانپزشکی جهت تامین این کلاس‌ها خبر داد.
معاون آموزشی دانشکده همچنین نکاتی در خصوص تقویم آموزشی سال تحصیلی جدید، اجرای پایش سلامت دانشجویان ویژه دانشجویان جدیدالورود، ایفای نقش مسئولیت اجتماعی و محرومیت زدایی توسط دانشکده، رعایت آیین نامه پوشش حرفه‌ای در سال جدید و شیوه نامه عدالت در آموزش پزشکی مطرح کرد.
دکتر بهرام نیک منش ؛ معاون پژوهشی دانشکده، ضمن ارائه گزارشی از جلسه شورای پژوهشی دانشگاه و رنک دوم پژوهشی در خصوص اصلاح فرایندها در ارائه طرح‌های پژوهشی در شورای پژوهشی دانشگاه، نکاتی را بیان کرد.
همکاری با بیمارستان حکیم در حوزه آموزشی و پژوهشی، تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز دانشکده، گزارش برگزاری مدارس تابستانه پژوهشی و راه‌اندازی مجله انگلیسی از دیگر موارد ذکر شده توسط دکتر نیکمنش بود.
دکتر نسرین دشتی ؛ معاون بین‌الملل دانشکده در خصوص مدارس تابستانه بین‌المللی و تدوین کوریکلوم بین‌المللی رشته مراقبت های ویژه، مطالبی را بیان کرد.
دکتر افضل شمسی، مشاور فرهنگی اجرایی دانشکده، نکاتی در خصوص پیگیری‌های صورت گرفته در روند بهسازی ساختمان‌های ۲ و ۳ و همچنین جلب حمایت خیرین در تامین تجهیزات مورد نیاز آموزشی و آزمایشگاهی دانشکده، بیان کرد.
وی در ادامه از برگزاری مصاحبه داوطلبین کنکور سراسری ۱۴۰۲ رشته فوریت های پزشکی توسط گروه آموزشی این رشته در دانشکده علوم پیراپزشکی در هفته آتی، خبر داد.
  • گروه خبری : حوزه ریاست,ویژه دانشگاه