متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/10/12 - 14:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 56
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری اولین جلسه شورای راهبردی و سیاست گذاری آزمایشگاه تشخیصی دارالفنون در دانشکده پیراپزشکی

اولین جلسه شورای راهبردی و سیاست گذاری آزمایشگاه تشخیصی دارالفنون در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، جلسه شورای راهبردی و سیاست گذاری آزمایشگاه تشخیصی دارالفنون با حضور دکتر رضا صفدری ؛ سرپرست دانشکده و اعضای این شورا، چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ در سالن جلسات برگزار شد.
دکتر صفدری در ابتدای این جلسه ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور اساتید گرانقدر ؛ از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه تمامی اساتید و همکاران در راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیصی دارالفنون قدردانی کرد. وی در ادامه از اهمیت همفکری و همکاری اعضای شورا در راه‌اندازی تمامی بخش‌های این آزمایشگاه سخن گفت.
دکتر شعبان علیزاده ؛ مسئول فنی آزمایشگاه تشخیصی دارالفنون، گزارش جامعی از آمار انجام آزمایشات بالینی در دانشکده پیراپزشکی در گذشته و در آزمایشگاه جامع دارالفنون ارائه داد و سپس ضمن ذکر بخش‌های مختلف موجود در آزمایشگاه، ظرفیت آنها در انجام خدمات تشخیصی و همچنین در خصوص ضرورت بکار گیری نیروی مجرب و تجهیزات مورد نیاز هر بخش آزمایشگاه مطالبی را بیان نمود.
دکتر حمید چوبینه ؛ معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه، ضمن ارایه رهنمود های کاربردی ؛تاکید کردند راه‌اندازی آزمایشگاه جامع تشخیصی دارالفنون کار خیر بزرگی برای دانشکده، دانشگاه و مردم است همچنین بر تلاش و پیگیری بی‌وقفه جهت راه‌اندازی تمامی بخش‌های مختلف این آزمایشگاه تاکید کرد.
دکتر گنجعلی خان حاکمی ؛ مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، در خصوص برنامه‌های معاونت درمان دانشگاه برای ارائه خدمات بالینی توسط اساتید و کارکنان دانشکده‌ها توضیحاتی ارائه داد و این امر را در دو جنبه مهم دانست؛ یک وجود مرجعیت علمی اساتید در انجام خدمات بالینی و دو، ایجاد مسیرهای مختلف گردش مالی در دانشگاه.
وی ادامه داد: راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیصی دارالفنون تجلی تمام اهداف و چشم انداز معاونت درمان دانشگاه بوده و اقدامی بسیار ارزشمند هم برای دانشگاه و هم برای مردم عزیز کشور است.
دکتر منیره رحیم خانی ؛ مدیر گروه علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی، در خصوص هزینه‌های انجام تست‌های بالینی و هزینه‌های جانبی توضیحاتی را ارائه داد و و تلاش برای کمتر کردن هزینه‌های انجام تست‌ها را در صرفه‌جویی در منابع و سهولت دسترسی آن برای مردم بسیار مهم دانست.
دکتر ناهید عین اللهی ؛ استاد گروه علوم آزمایشگاهی ، از راه‌اندازی موفقیت آمیز این آزمایشگاه و انجام تست‌های مختلف تشخیصی و بالینی به صورت تخصصی ابراز خرسندی نمود و از زحمات تمامی دست‌اندرکاران در تحقق این امر ارزشمند تشکر کرد.
دکتر بهرام نیک منش ؛ معاون پژوهشی دانشکده، توضیحاتی در خصوص معرفی این آزمایشگاه به عنوان نماینده ICERP و اهمیت آن در رسمیت و جامعیت این آزمایشگاه بیان نمود. وی همچنین بر توجه به کیفیت انجام تست‌های تشخیصی تاکید کرد.
دکتر علیرضا منادی سفیدان ؛ دانشیار علوم آزمایشگاهی و رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، ضمن تبریک راه‌اندازی آزمایشگاه جامع پزشکی دارالفنون تشکیل شورای راهبردی و سیاست گذاری این آزمایشگاه را در راستای پیگیری بهتر و هماهنگی بیشتر امور بسیار مهم و ارزشمند دانست.
ایشان در ادامه گفت: با توجه به پیشرفت‌های روزانه روش‌ها و متدولوژی به خصوص در بحث ایمونولوژی و میکروبیولوژی حفظ ارتباط موثر با دستگاه‌های مرجع همچون آزمایشگاه جامع پاستور و رازی بسیار حائز اهمیت است.
وی همچنین با تاکید بر تکمیل کادر منابع انسانی این آزمایشگاه از لزوم وجود مسئول ارتباط با مراکز پژوهشی و تحقیقاتی آزمایشگاهی نکاتی را ارائه کردند.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,معاونت مالی اداری
  • کد خبر : 287780
مرضیه خضری
تهیه کننده:

مرضیه خضری

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه