• تاریخ انتشار : 1402/07/05 - 08:16

انتصاب دکتر مرتضی نصیری به سمت سرپرست دفتر مطالعات و توسعه دانشکده علوم پیراپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده ؛رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی در ابلاغی، دکتر نصیری را به سمت سرپرست دفتر مطالعات و توسعه این دانشکده منصوب کرد.
در متن این ابلاغ آمده است:

جناب آقای دکتر مرتضی نصیری
عضو محترم هیئت علمی
با سلام و احترام
        دانشگاه علوم پزشکی تهران بعنوان نماد آموزش عالی برتر در سطح کشور می¬باشد دانشکده علوم پیراپزشکی نیز بعنوان جزئی از این مجموعه کارآمد و سرآمد به دنبال انجام فرایندهایی برای بهینه سازی شرایط آموزش در دانشکده با بهره¬گیری از روشهایی نوین و همچنین انجام ارزیابی مناسب برای شناسائی و رفع مشکلات و موانع با روشی منطقی و اصولی در این راستا است. با توجه به سوابق و توانمندیها  و بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی دانشکده به عنوان سرپرست دفتر مطالعات و توسعه دانشکده علوم پیراپزشکی انتخاب می¬گردید . امید است با نظارت معاون محترم آموزشی دانشکده در پیشبرد برنامه های دانشکده از جمله موارد ذیل کوشا باشید. توفیق روزافزون شما را  در وظایف محوله از خداوند منان خواستارم.
1. ارائه برنامه های اجرایی  برای انجام فعالیتهای مرتبط با گسترش دفتر توسعه آموزش دانشکده
2. تعیین وضعیت موجود و ارائه¬ی راهکارهایی برای بهینه شدن منطبق با دستورالعملهای مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه
3. ایجاد تمهیداتی برای بکارگیری روشهای نوین آموزش در مقاطع مختلف
4. اجرای فرایند ارزیابی کیفی اساتید در دانشکده با بکارگیری روشی منطقی و مناسب