• تاریخ انتشار : 1402/03/18 - 10:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 286
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست انتقال تجربه در بازدید از کتابخانه عمومی و دانشگاهی دبی برگزار شد

دکتر علیزاده بر حضور در کنگره ها و استفاده از تجارب بین المللی تاکید کرد

مدیر گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، با حضور در همایش انجمن بین المللی کتابخانه های دانشگاهی (IATUL)، معماری کتابخانه ها، جاذبه های بصری، تعبیه اتاق های بحث گروهی و ایجاد فضاهای اختصاصی برای مطالعه بانوان را از نقاط قوت کتابخانه های دانشگاه شارجه خواند.

نشست انتقال تجربه در بازدید از کتابخانه عمومی و دانشگاهی دبی برگزار شد
دکتر شعبان علیزاده، رییس دانشکده علوم پیراپزشکی، با حضور در نشست انتقال تجربه در بازدید از کتابخانه عمومی و دانشگاهی دبی، استفاده از تجارب بین المللی را موجب رشد و پیشرفت دانشکده خواند و تصریح کرد: در سال های اخیر خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، تسهیلات خوبی برای حضور در کنگره های بین المللی در اختیار همکاران قرار داده است، لذا پیشنهاد می کنم از ظرفیت های ایجاد شده به خوبی استفاده کنید.
وی به تنوع موضوعات مرتبط با علوم پیراپزشکی اشاره کرد و تغییر نگرش در برخی امور را یک دستاورد دانست و گفت: همکاران می توانند با حضور در رخدادهای بین المللی، تجربیات مختلف دنیا را به دانشکده منتقل نمایند و از این طریق موجب تغییر نگرش و تغییر در فرآیندهای جاری شوند. 
در این نشست که روز چهارشنبه 17 خرداد 1402 در سالن جلسات برگزار شد، دکتر فاطمه شیخ شعاعی، مدیر گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، به تجربه حضور در چهل و سومین همایش انجمن بین المللی کتابخانه های دانشگاهی (IATUL) و بازدید از کتابخانه ملی، عمومی و دانشگاهی دبی و شارجه اشاره کرد و گفت: این انجمن، سازمانی غیر دولتی متشکل از چندین کتابخانه است که در سال 2014 به انجمن بین المللی کتابخانه های دانشگاهی تغییر نام یافت و اکنون 150 کشور در آن عضویت دارند.
وی، آموزش به کارکنان پژوهشی، آموزشی و دانشجویان را از اهداف راه اندازی این انجمن عنوان کرد و افزود: تبادل نظر میان مدیران کتابخانه ها و مدیران ارشد به منظور حل مسائل و چالش های جاری، از دیگر اهداف این همایش است.
دکتر شیخ شعاعی، از پذیرش و ارائه دو مقاله پایان نامه دکترای دانشجویان به صورت سخنرانی در این همایش خبر داد و گفت: در این دوره از همایش های انجمن که با شعار "کتابخانه ها، مرزها را جا به جا می کنند" برگزار شد، اختصاص بوردهای معرفی کتاب، معرفی محبوب ترین کتاب ها، تعبیه اتاق های بحث گروهی برای اشتراک گذاری تجربیات و همچنین فضاهای اختصاصی برای مطالعه بانوان از نقاط قوت کتابخانه ها بود. همچنین راه اندازی بوفه و امکانات رفاهی در کتابخانه و تزیین فضاها با جملات انگیزشی توانسته بود جذابیت این فضاها را افزایش دهد.
مدیر گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، در پایان بر ضرورت برنامه ریزی و سرمایه گذاری در راه اندازی کتابخانه مرکزی دانشگاه تاکید کرد و گفت: این مسئله از دغدغه های اصلی ماست و در تلاشیم تا بتوانیم فضای مناسبی برای کتابخانه مرکزی در دانشگاه مادر ایجاد کنیم.
  • گروه خبری : کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی,ویژه دانشگاه
  • کد خبر : 236079

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *