یکشنبه 15 مهر 1403

• تاریخ انتشار : 1402/08/17 - 11:48

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی رادیولوژی

دکتر حسین قناعتی ؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز رادیولوژی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز جهانی رادیولوژی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
روز جهانی رادیولوژی فرصتی است برای تقدیر از زحمات یکی از مؤثرترین گروه‌های جامعه پزشکی که حلقهٔ مهمی در زنجیره تشخیص و درمان بیماران است. احساس مسولیت و دلسوزی پرتونگاران و رادیولوژیست‌ها در تشخیص آلام بیماران و حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها در نظام سلامت، بر هیچ کسی پوشیده نیست و شیوع بیماری کرونا و خدمات شایان توجه رادیولوژیست‌ها گواه این ادعا است.
اینجانب ضمن تبریک روز رادیولوژی، از زحمات بی‌دریغ و تلاش‌های مجدانه همه همکاران ارجمند این حوزه، صمیمانه قدردانی نموده و از خداوند متعال دوام توفیقات در ارایه خدمات را به آحاد ملت شریف ایران آرزومندم.
دکتر حسین قناعتی

• گروه خبری : مناسبت ها,ویژه دانشگاه