سه شنبه 12 تیر 1403

• تاریخ انتشار : 1402/08/23 - 11:59

پیام تبریک دکتر شعبان علیزاده به مناسبت فرا رسیدن روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی در پیامی فراسیدن 24 آبان؛ روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده علوم پیراپزشکی، دکتر شعبان علیزاده ریاست دانشکده در پیامی فراسیدن 24 آبان؛ روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار را تبریک گفت.متن این پیام به شرح زیر می باشد:بسمه تعالی کتاب؛ دروازه عبور به دنیای دانش و فرهنگ، مایه آرامش روحی انسان و کتابدار ضامن سلامت کتاب است. کتاب سالم همدمی اسـت کـه دریچه های شناخت و معرفت را می گشاید و مطالعه کننده را حکمت می آموزد. مطالعه و کتاب‌خوانی همواره چراغ راه جامعه در مسیر سعادت و منبع یافتن حقیقت و هویت برای انسان‌ها می باشد.اینجانب، ضمن گرامیداشت هفته کتاب، این فرصت را غنیمت شمرده و به همه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دست‌اندرکاران حوزه کتاب و کتابخوانی به ویژه همکاران گرامی گروه آموزشی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی این دانشکده این روز را تبریک عرض نموده و از تلاش‌های مخلصانه این عزیزان ، تقدیر و تشکر می‌نمایم.

دکتر شعبان علیزاده

رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی