نخستین نشست هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی در سال جدید
دکتر علیزاده: سال 1402 به لحاظ عملکردی، سال ویژه ای برای دانشکده علوم پیراپزشکی خواهد بود
اولین نشست هیئت رئیسه دانشکده علوم پیراپزشکی در سال 1402 در آستانه شب های قدر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم پیراپزشکی، نخستین نشست هیئت رئیسه این دانشکده در سال جدید با حضور دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده و سایر اعضا، یکشنبه 20 فروردین 1401 در سالن جلسات برگزار شد.
دکتر علیزاده در ابتدای این جلسه ضمن تبریک آغاز سال جدید و گرامیداشت تقارن آن با حلول ماه مبارک رمضان گفت: امیدوارم سال 1402 سالی سرشار از سلامتی و خبرهای خوب برای خانواده پیراپزشکی، دانشگاه و کشور عزیزمان باشد و با حداقل چالش های و مشکلات روزهای خوبی را همراه با موفقیت و سربلندی در کنارهم تجربه کنیم. برای یکایک همکاران آروزی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان را دارم. امسال سال ویژه ای است و با دو عید آغاز شد. عید بهار قرآن و عید سال نو که ان شاءلله تقارن این دو عید، سراسر خیر و برکت و نعمت برای مردم عزیز ایران، اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی دانشکده علوم پیراپزشکی باشد.
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی با اشاره به برنامه های ویژه این دانشکده در سال جدید افزود: امیدوارم سال جدید سالی باشد که اتفاقات مثبت بیشتری برای دانشکده رقم بخورد. سال 1402 به لحاظ عملکردی، سال ویژه ای برای دانشکده علوم پیراپزشکی خواهد بود. از یک سو باید رویکرد ارائه خدماتی که در دانشگاه با ارائه خدمات آزمایشگاهی تشخیصی کووید آغاز کردیم ادامه دهیم و به تثبیت برسانیم. امیدوارم به آن چیزی که برنامه ریزی شده است مخصوصا برنامه هایی که در حوزه ارائه خدمات فناوری اطلاعات و رادیولوژی داریم، دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: در چند حوزه نیز باید اقدامات جدیدی را در دستور کار قرار دهیم. یک مورد بحث امور رفاهی اساتید، همکاران و دانشجویان است که درخصوص بازبینی فضای استقرار همکاران برنامه هایی را به زودی عملیاتی خواهیم کرد. در حوزه دانشجویی نیز بعد از ماه مبارک رمضان یک دستگاه وندینگ نوشیدنی گرم در ساختمان شماره 3 دانشکده مستقر خواهد شد و برای راه اندازی ساختمان کلاس های آموزشی با مسئولین دانشگاه مکاتباتی صورت گرفته است.
در حوزه آموزش بین الملل نیز در گذشته اقدامات خوبی صورت گرفته که در سال جدید بر استانداردسازی آئین نامه های آموزشی، توانمندسازی اساتید و کارکنان و توسعه حوزه تاکید خواهیم کرد. علاوه بر این آموزش مهارت محور را که جزء برنامه های دانشگاه است در گروه های آموزشی پیگیری می کنیم.
دانشکده علوم پیراپزشکی با تنوع رشته های موجود در خود، بی شک می تواند اقدامات موثری در حوزه پژوهشی داشته باشد. باید سیاست گذاری صحیح داشته باشیم و به سوی کارهای نوین و جدید حرکت کنیم.
توسعه خدمات پارکلینیکی به ویژه در آزمایشگاه جامع دارالفنون، افزایش همکاری با بیمارستانهای تابعه دانشگاه، توجه به حوزه اخلاق حرفه ای و افزایش همکاری های بین الملل از دیگر موارد مطرح شده توسط ریاست دانشکده در این بحث بود.
دکتر علیزاده همچنین با اشاره به اینکه پذیرفتن کار اجرایی یک نوع فداکاری است بیان کرد: در قبال این پذیرش مسئولیت باید پاسخگو باشیم و برنامه ارائه دهیم و دچار روزمرگی نشویم. کار اجرایی به خصوص در حوزه فرهنگی و زیرساختی، زودبازده نیست و نیازمند صبر فراوان و حوصله است. از یکایک عزیزان درخواست می کنم در سال جدید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
در ادامه این جلسه دکتر ناهید عین الهی معاون آموزشی دانشکده درمورد گزارشات بازدید نمایندگان بورد رشته های مختلف از دانشکده علوم پیراپزشکی در سال گذشته نکاتی را مطرح کرد.
مسائل مربوط به اجرای طرح استاد همیار فرهنگی، همکاری با گروه معارف اسلامی، ارزیابی دوره های آموزشی بین الملل و توانمدسازی اساتید از دیگر موارد مطرح شده توسط معاون آموزشی دانشکده علوم پیراپزشکی بود.
دکتر نسرین دشتی معاون بین الملل دانشکده نیز درخصوص برگزاری مدارس تابستانه با محوریت گروه های آموزشی، همکاری با دانشگاه USQ استرالیا و اجرای طرح New Root نکاتی را مطرح کرد.
همچنین دکتر سید هادی موسوی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده از برگزاری مراسم افطاری بسیج دانشجویی دانشکده علوم پیراپزشکی خبر داد. وی در ادامه گزارشی از اجرای طرح استعدادیابی دانشجویان ارائه داد.
ارسال نظر